Popoln začetek dneva

Ni lepšega jutra, kadar nas prebudi vonj sveže pečenega kruha. Mikrovalovna pečica MicroBakery ('mini pekarna') EMC28950S ima poleg številnih možnosti za kuhanje z mikrovalovi, žarom in/ali konvekcijo namreč tudi edinstveno funkcijo za peko kruha s šestimi programi in možnost časovnega zamika vklopa, tako da vas lahko zjutraj za zajtrk pričaka sveže pečen, okusen in topel kruh. Mikrovalovna pečica je na voljo s posebnim pekačem in vso opremo, potrebno za peko kruha.

Pogrevanje in pečenje

Mikrovalovna pečica srebrne barve je s svojim prefinjenim in modernim videzom odlično dopolnilo drugim kuhinjskim aparatom. Omogoča tako klasične možnosti, kot sta odtaljevanje in pogrevanje živil, poleg inovativne funkcije priprave kruha pa služi tudi kot prava pečica s funkcijo pečenja s suhim zrakom, kadar vam zmanjka časa za pripravo več jedi hkrati ali prostora v običajni pečici. EMC28950S je tako mikrovalovna pečica, pečica in aparat za pripravo kruha v enem – rezultati kuhanja pa so vedno odlični! Enostavno izberete program, pečica pa samodejno prilagodi vse nastavitve in tako rekoč opravi vse delo namesto vas.

Svoboda in nadzor

Mikrovalovna pečica s svojimi številnimi funkcijami omogoča več svobode in večjo prilagodljivost kuhanja. Ponaša se namreč z veliko, 28-litrsko prostornino, ki omogoča enostavno pripravo tudi večjih jedi. Po izbiri programa pa vam njen priročen digitalni prikazovalnik prikazuje povratne informacije in posodobitve stanja o izbranem programu kuhanja.

Po vaši želji!

Za pomoč na vseh stopnjah v postopku kuhanja ima mikrovalovna pečica tri priročne stopnje nastavitve (odmrzovanje, kuhanje in zadrževanje toplote), ki jih lahko izberete posamično ali v zaporedju in tako izberete pripravo v skladu z vašimi željami.  Da bo uslišanih še več vaših želja, mikrovalovno pečico EMC28950S odlikujejo še programska ura s prikazovalnikom, gumbi za elektronsko upravljanje, deset samodejnih programov, varovalo za otroke in posebna oprema – teflonska posoda za izdelavo kruha z nastavkom za gnetenje, dvojna merilna žlička, merilna posodica in rešetka za žar.