Dopisovalec

o1.jpg

Neoseben odnos digitalne dobe lahko reši le nova generacija otrok, ki se bo na nov način povezala s tradicionalnimi načini sporazumevanja. Ročno napisana pisma, razglednice, pisalni stroji, skice in ljubezen do vsega stacionarnega naznanjajo vsesplošno željo po potovanjih  - so vzorci, ki bodo popestrili stene otroške sobe. V tem slogu opremljena otroška soba naj vključuje motive, kot so potovalni kovčki, karte za vlak, starinski pisalni stroj, radirke, znamke in poštni nabiralnik, ki ji bodo dodali nadih nostalgičnosti.

Enciklopedija oblakov

o2.jpg

Globalno segrevanje zemlje se spreminja v obsesijo, ki je navdihnila trend, za katerega so značilni motivi, kot so spreminjanje letnih časov in znaki, ki napovedujejo prihod jeseni. Odpadanje drevesnih listov, plohe, selitev ptic in drugi dodatki - dežniki, dežni plašči in škornji - so pomešani z oblaki in dežnimi kapljami vseh vrst, oblik in velikosti. Ta igra potiskov ima še posebno rada stenske in okenske nalepke.

Odprava na sever

o3.jpg

Taljenje ledu na severni polobli se nas je dotaknilo tako zelo, da je zlezlo pod kožo tudi oblikovalcem. Odprava na sever slavi dragoceno Arktiko, zanimive ljudske pripovedke, inuitske mite, arktično kulturo in ledeno pokrajino. Mehka in občutljiva je ta očarljiva zgodba, ki slika igluje, bivake, snežinke, Eskime in polarne medvede. Ti motivi imajo radi materiale, kot so keramika in pohištvo v rustikalnem slogu, flis in pletenine.

Norveški gozd

norveski_gozd.jpg

Naravni in digitalni svetovi so za eterično virtualno realnost to, kar sta zima in jesen za pomlad in poletje. Pričakujete lahko norveške ljudske zgodbe, ki jim roko podaja mimetična realnost digitalnih medijev. Inspiracija za to zgodbo so razstava Digitalna umetnost v Londonu in naravni pojavi, kot sta na primer severni sij in meteorski dež, gozdne živali in drevesa.