Drew Barrymore se seli v enega izmed najbogatejših naselij v Ameriki. Med njenimi sosedi bodo voditeljica in producentka Oprah Winfrey ter igralci Kirk Douglas, Steve Martin, Rob Lowe in Billy Baldwin.

Prelep razgled na okolico

Hiša je stara 72 let, krasijo pa jo velika okna, ki stene prekrivajo od vrha do tal in ponujajo prelep razgled na vrt z bazenom.

S terase in vrta seže pogled do bližnjih vinogradov in hriba Santa Ynez. Hiša ima šest spalnic in pet kopalnic. Igralka je doslej stanovala v hiši na griču nad Hollywoodom, vredni nekaj več kot šest milijonov evrov, stanovanje pa ima tudi na Manhattnu.

Igralka bo v novi hiši sama

Drew Barrymore bo v novi hiši uživala sama, saj se je pred časom razšla z igralcem Justinom Longom. To naj je ne bi motilo; v intervjuju za revijo Harper's Bazaar je namreč dejala: »Ko sem bila še najstnica, mi je bilo lepo, potem pa nisem znala biti sama s sabo. V zadnjih desetih letih sem znova razvila ljubezen do neodvisnosti, zato si znam reči: »Dobro, tri večere si večerjala sama, zdaj je čas, da se malo družiš s prijatelji.«

Fotografije igralkinega novega doma si lahko ogledate tukaj.