Igralec se je odločil kupiti novo hišo na Beverly Hillsu. V oko mu je padla vila, vredna 7,5 milijonov dolarjev, katere lastnik je bil Mike Medavoy, izvršni direktor producentske hiše Phoenix Pictures. Uspešen producent mnogih hollywoodskih hitrov (med drugim tudi Črnega laboda) jo je  kupil pred samo nekaj meseci in zanjo odštel šest milijonov dolarjev.

the_house_is_9000_square_feet.jpg

Vila, ki naj bi jo igralec po zapisih v medijih prepustil soprogi Brooke Mueller, ki se ločuje od njega,  je urejena v mediteranskem stilu ter ima šest spalnic in osem kopalnic, nedavno pa je bila tudi prenovljena. Dodana sta bila zastekljena kuhinja in bar, ki sega čez dve terasi in gleda na bazen. Vila ima tudi sobo, namenjeno zasebni knjižnici, prostor za osebje in svečano dvorano za obede.

0308sheen27.jpg

45-letnega Sheena, zvezdnika serije Dva moža in pol, doslej najbolje plačanega televizijskega igralca, so odpustili iz serije,  čeprav trdi, da se zadnje tedne uspešno zdravi od odvisnosti od droge in alkohola. Kljub temu pa bo moral poskrbeti za svojih pet otrok, od svoje ločitve pa živi tudi z dvema dekletoma.

Več fotografij Sheenovega luksuznega nakupa si oglejte tukaj.