Čudovit razgled skozi steklene stene

george2.jpg

47-letni Michael naj bi si vzel le dva tedna počitnic, potem pa se je »tam spodaj« počutil tako dobro, da jih je podaljšal na dva meseca. Pevčev avstralski dom stoji uro vožnje od Sydneya in ponuja skozi steklene stene čudovit pogled na zaliv. Vsi prostori so obrnjeni tako, da lahko stanovalci in gostje uživajo v enkratnem razgledu.

Vsaka izmed petih sob v dvonadstropni vili ima svojo kopalnico in izhod na teraso ali vrt, hiša pa se ponaša tudi z bazenom, ki je postavljen tako, da se na videz zliva z morjem. Veliko večnamensko sobo, ki je povezana s študijsko sobo, krasi kamin, seveda pa, kot se za glasbenika spodobi, v njej ne manjkajo sodobne večpredstavne naprave.

Pribežališče pred domačo Britanijo

george1.jpg

Avstralski dom je za zvezdnika pribežališče pred domačo Britanijo, kjer so ga avgusta obtožili posesti kanabisa in vožnje pod vplivom. Obsojen je bil na osem tednov zapora, izpustili pa so ga oktobra po štirih tednih prestane kazni. Zaradi vožnje pod vplivom zdravil je bil obsojen že leta 2007 in ponovno aretiran leto dni kasneje.

Uradni Michaelov naslov je sicer še vedno 8 milijonov dolarjev vredna hiša v četrti Highgate v severnem Londonu, ki si jo deli s svojim dolgoletnim partnerjem Kennyjem Gossom. Vendar pa Goss ni bil v Avstraliji, ko je George kupil novo domovanje. Ko bo pevec naslednjič odpotoval v Sydney, mu nemara lahko zapoje tisto njegovo: Wake Me Up Before You Go-Go (Zbudi me, preden odideš).