Sejem Dom, eden največjih in najbolj obiskanih sejmov na Gospodarskem razstavišču, je mednarodni sejem gradbeništva, kjer si je mogoče ogledati ponudbo stavbnega pohištva, izdelke za notranjo opremo, urejanje doma in njegove okolice, opremo za ogrevanje in hlajenje, materiale in proizvode za gradbeništvo in izdelke, ki tehnično varujejo, nadgradijo ali pa enostavno poživijo domove. Prepričajte se o njegovi bogati ponudbi in se pridružite številnim svetovanjem, namenjenim najširši javnosti.

Na razširjenih razstavnih površinah 730 podjetij

Razstavni program Za vsak žep s področja graditeljstva:
stavbno pohištvo, garažna vrata, ograjni sistemi, tehnično varovanje, montažna gradnja in montažne hiše, strešne kritine, senčila, klimatizacija in ogrevalna tehnika, čistilne naprave, sanitarna oprema, izolacijski materiali in postopki, fasade, urejanje vrta, talne obloge od parketa do kamna, barve in laki, bazeni in savne, sesalni sistemi, gradbeni materiali in izdelki, vgradno pohištvo, notranja oprema, vrtno pohištvo, pripomočki za urejanje vrta in doma itd.

sejem_dom.jpg

Letošnji sejem Dom je največji doslej, saj smo mu dodali nove razstavne površine v sosednji stavbi Slovenijales. Na 24.000 kvadratnih metrih razstavnih površin v vseh razpoložljivih in dveh montažnih dvoranah se predstavlja 730 podjetij iz 28 držav. Po sejmu vas vodi pregledni sejemski katalog, ki ga prejmete ob nakupu vstopnice.

Spodbude za okolju prijazno gradnjo

Sejem Dom spodbuja okolju prijazno gradnjo z nagrado zelena misija in znakom kakovosti v graditeljstvu. Obiskovalcem sejma je na voljo brezplačno svetovanje Gradbenega inštituta ZRMK, Sekcije slovenskih proizvajalcev montažnih hiš in drugih, ki obsega:

- energetsko svetovanje,
- svetovanje o novogradnjah in prenovi stavb,
- svetovanje o postopkih za odpravo posledic naravnih nesreč,
- svetovanje o leseni montažni gradnji.

Na sejmu se s svojimi aktivnostmi predstavljata tudi Eko sklad, Slovenski okoljski javni sklad, namenjen kreditiranju in subvencioniranju okolju prijaznih naložb fizičnih in pravnih oseb, ter Združenje lesne in pohištvene industrije pri GZS.

Več informacij o sejmu: www.sejemdom.si.