Samonosna, izolativna in ognjeodporna fasada kot vrhunsko estetsko doživetje - to je inovativni Qbiss One,modularni fasadni sistem, ki prepleta čistost arhitekture in celovitost tehnične rešitve. S svojim poudarjenim spojem – slovito senčno fugo – je modularni fasadni sistem Qbiss pravi odgovor na sodobni minimalizem, kjer v ospredje stopajo enostavne in dovršene oblike v kombinaciji s funkcionalno celovitostjo in hitro ter preprosto montažo.

trimo.jpg

Modularni fasadni sistem Qbiss spreminja videz objektov v ekskluzivne in reprezentančne stavbe s pečatom. Modularni fasadni elementi so sestavljeni iz dveh slojev obojestransko pocinkane in obarvane jeklene pločevine, med njima pa je izolacijsko polnilo iz negorljive lamelirane mineralne volne. Njegove prednosti so: estetika, samonosnost, izolativnost, ognjevarnost in vodotesnost.

ArtMe za unikaten videz fasade

artme.jpg

Poleg sistema Qbiss One so pri Trimu razvili še ArtMe, unikaten videz fasade, ki je letos prejel s prestižno nagrado za produktno oblikovanje red dot. Fasada ArtMe daje neomejene možnosti za izražanje individualnosti, drugačnosti, estetike in dizajna. Prepletanje zanimivih oblik, senc in vzorcev na fasadi objekta je lahko povsem prilagojeno željam naročnika.

Vodilno evropsko podjetje na področju ognjeodpornih fasad in streh

Na letošnjem sejmu Bau, ki bo med 17. in 22. januarjem potekal v Münchnu, se bo predstavilo 1900 razstavljavcev iz 40 držav. Trimo velja za enega vodilnih evropskih podjetij, ki ponujajo celovite rešitve na področju ognjeodpornih fasad in streh, hkrati pa slovi tudi zaradi postavljanja novih trendov in iskanja inovativnih rešitev na tem področju, o čemer pričajo številne nagrade v preteklih letih.