"Vse v enem" za vse stanovanjske prostore

boxetti3.jpg

Boxetti je škatlam podobna serija pohištva, ki se z nekaj potezami spremeni v vse, kar ste kdaj koli hoteli od enega pohištvenega kosa. Izbirate lahko med petimi različnimi kosi: spalnico, zofo, pisarno, televizijskim centrom in kuhinjo, ki so lahko samostojne enote, lahko pa jih z drugimi združite v estetsko celoto.

Pohištvo je izdelano iz visoko kakovostnih materialov in je na voljo v več izvedbah barv in materialov. Spalnična enota, denimo, vsebuje izvlečno posteljo z daljinskim upravljanjem in osvetlitvijo. Garderoba je narejena iz šestih delov, ki zadoščajo za vse potrebe po shranjevanju. Kuhinjska enota pa je samostojni kuhinjski otok z umivalnikom, predali, desko za rezanje, vgrajenim hladilnikom in dvema barskima stolčkoma.

Uporabnost, napredna tehnologija in sodobni minimalizem

boxetti4.jpg

Serija Boxetti je s svojim inovativnim dizajnom razširila obzorja sodobnega modularnega opremljanja interjerja in odprla vrata ustvarjanju pohištva »vse v enem« za praktično vse stanovanjske prostore. Avtor sistema Boxetti je mladi latvijski oblikovalec Rolands Landsbergs, ki je pri oblikovanju sledil osnovnim načelom uporabnosti, napredne tehnologije in sodobnega minimalizma.