Model Platt je zasnovan za sodobna stanovanja. Vizualno nizko sedežno garnituro z dodatnimi vzglavniki naredimo udobnejšo za sedenje, saj lahko oporo za glavo poljubno nastavimo, kar je dobrodošlo predvsem pri gledanju televizije ali branju. Posebnost garniture je premični tabure, ki ga lahko pomikamo ob njej in tako ustvarimo počivališče za noge na izbranem sedežu.

platt.jpg

Sedežna garnitura Platt je izdelana iz kakovostnejših materialov. Najbolj pristna je v naravnem usnju, pri katerem pridejo detajli najbolj do izraza. Garnituro je po želji mogoče izdelati tudi iz enobarvne mikrotkanine ali vzorčaste (tkane) tkanine ter prilagoditi njeno velikost prostoru. Izdelava po meri omogoči, da so elementi poljubno krajši ali daljši, možne so tudi zahtevnejše predelave, kot na primer okrogla ali ovalna izvedba, ožje stranice itd.

platt3.jpg

Ker je nakup pohištva težka naloga, je zelo pomembno, da izberemo pravi izdelek, saj ga bomo uporabljali dolgo časa. Tudi prostori niso več standardnih oblik, za njihovo kar najboljšo izkoriščenost pa je pomembna pravilna izmera. Zato je dobrodošla možnost, da vas na domu obišče strokovnjak Pohištva Žakelj, vam svetuje pri izbiri in pripomore k boljši izbiri. Tako bo odločitev lažja, sedežna garnitura pa vam bo še dolga leta v veselje.

Več informacij na www.zakelj.si.