Francoska oblikovalca Simon Pillard in Philippe Rosetti predlagata prenovo stanovanja oziroma kuhinje z znamenitimi legokockami, ki ambientu dodajo nekaj skandinavske barvitosti.

Kuhinjski sestav ob eni izmed sten tvorijo Ikeini elementi. Nasproti njih je postavljen kuhinjski otok oziroma višji pult, ki je lahko namenjen različnim kuhinjskim opravilom in med tednom učinkovito nadomesti jedilno mizo. Oblikovalca sta ga oblepila z več kot 20.000 legokockami, za kar sta potrebovala  dva tedna. Učinek je impresiven. Dodala sta še razgibane stole iz zakrivljene plastike na kovinskem podnožju. Drobni detajli iz sveta Lego in progasta stenska dekoracija so kot nalašč za vse, ki bi radi v stanovanje vnesli nekaj otroške igrivosti.

Torej, če imate občutek, da vašemu domu nekaj manjka oziroma bi mu radi dodali piko na i, je ena izmed rešitev ta, da obiščete najbližjo trgovino z igračami in kupite škatlo (ali pa več sto) priljubljenih legokock in z njimi polepšate stanovanje. Kako, si lahko ogledate tukaj.