Barbra je razkrila, da je urejanje in opremljanje dih jemajočega posestva ob morju, ki ga sestavljajo tri hiše, postal njen osebni projekt, s katerim je hotela pokazati svojo umetniško plat. Hkrati je izšla njena knjiga Moja strast za dizajnom, v kateri odkriva, kako je opremljala svoj sanjski dom, ki odraža njeno videnje notranjega oblikovanja.

Od trenutka, ko je zagledala glavno hišo, je vedela, da jo mora imeti, a ker ni bila na prodaj, je morala nanjo čakati celih enajst let. Kot je povedala, je njen novi dom, okrašen z lesom in masivnimi oporniki, poklon tradicionalnemu ročnemu delu, velikim arhitektom in oblikovalcem pohištva, kot so Green and Green, Stickley in Charles Rennie Mackintosh.

Streisandova je posestvo, ki si ga deli s soprogom Jamesom Brolinom in njuno psičko Samantho, urejala kar pet let. V tem času je zaposlila in odpustila več kot deset arhitektov, ker nihče ni razumel njene vizije. Da je v hiši eden od prostorov posvečen prav punčkam, je razložila s svojim otroštvom, ko sploh ni imela svoje lutke. »Imela sem steklenico tople vode, ženska, ki me je čuvala, ko je moja mama delala, pa mi je zanjo naredila rožnato jopico in klobuček.«

Po novem domu slavne pevke se lahko sprehodite tukaj.