Visoko kvalitetne keramične ploščice so proizvod vodilnega nemškega podjetja na tem področju, Deutsche Steinzeug Agrob Buchtai, ki že desetletja postavlja standarde v gradbeništvu. Nedavno je predstavilo tudi patentiran sistem Hydrotect.

Tehnologija Hydrotect

Tehnologija Hydrotect deluje na osnovi titanovega dioksida, na svetlobo občutljivega materiala, ki je del strukture ploščice. Ob stiku s svetlobo se aktivira kisik, ki odstrani bakterije, mastne madeže in plesni.

ploscice2.jpg

Takšne ploščice so idealne za oblaganje različnih vrst objektov, od centrov za  fitnes in wellness, poslovnih stavb, javnih zgradb in dvorišč do vseh prostorov, ki zahtevajo visoke higienske standarde, kot so bolnišnice, ordinacije, vrtci in šole, prehrambena in farmacevtska industrija...

Odličen dizajn

keramika.jpg

Ploščice Hydrotect pa s svojo uporabnostjo visokih standardov ne zadovoljujejo le na področju gradbeništva in arhitekture, temveč tudi na področju dizajna. Na voljo so v različnih dimenzijah, barvah in teksturah, ki navdušujejo z videzom in enostavnostjo vzdrževanja.