Skodelica popolne kave je točno to – praznovanje življenja, ki so ga Italijani izpopolnili do popolnosti. Da bi bil obred njegove priprave čim bolj enostaven, rezultat pa vrhunski, so pri podjetju Philips Saeco za svoje kavne aparate že leta 1985 izumili sistem, ki za vsako skodelico posebej zmelje nova kavna zrna. Rezila v mlinčku so keramična, zato so kavna zrna vedno pravilno zmleta in se pri pripravi ne pregrejejo. Poleg tega aparat sveže mleto kavo najprej navlaži in šele nato začne s pripravo napitka, v katerem vas vedno znova pričaka celo vesolje arom in okusov.

Svežina sestavin in neoporečnost vode

saeco.jpg

Ker je osnovna značilnost pravega italijanskega ekspresa svežina vseh treh glavnih sestavin – poleg kavnih zrn tudi vode in mleka – kavni aparat Philips Saeco Syntia Cappuccino poskrbi za svežino in neoporečnost vode z individualno nastavitvijo filtrirnega sistema Britta intesa, ki ga prilagodite trdoti vode. Tako bo vedno dobro prečiščena in vaš užitek ob kavi še bolj popoln. Vgrajena funkcija penjenja mleka pa zagotavlja vedno svež peneči užitek. Opravila izbirate s pomočjo nazornih barvnih oznak na upravljalni enoti, kjer boste hkrati lahko razbrali tudi, v kateri fazi delovanja je aparat.

Kavni aparat Philips Saeco Syntia Cappuccino je zaradi elegantne oblike iz nerjavečega jekla modni dodatek vaši kuhinji. Predstavlja popolno združitev kompaktnosti, zmogljivosti, oblike in vrhunskih materialov – vse za avtentičen okus pravega italijanskega ekspresa, dolge kave ali kapučina, ki ga dosežete le z enim pritiskom na gumb. Le z enim pritiskom pa sprožite tudi funkcijo priprave mleka za najboljši kapučino. Preprosto pa je tudi njegovo vzdrževanje: kuhalno enoto, ki je najpomembnejši del vsakega kavnega aparata, odstranite, splaknete s tekočo vodo in namestite nazaj v aparat.

Inovativne rešitve za užitek ob kavi

saeco1.jpg

Užitek pri pitju kave pri modelu Syntia Cappuccino zagotavljajo inovativne rešitve: nepredušno zatesnjen in pred UV-žarki zaščiten zbiralnik za kavna zrna, sistem Optidose za individualno nastavitev količine kave, manjši stranski zbiralnik za mleto kavo, gumb za paro in vročo vodo, funkcija penjenja mleka, odstranljiva kuhalna enota, nerjaveče jeklo, kompaktna oblika, nazorne barvne slikovne oznake za jasen prikaz delovanja in enostavno upravljanje. Pri aparatu Philips Saeco Syntia Cappuccino, ki spada v energijski razred A, je vse enostavno in primerno za vsakodnevno uporabo.