Hiša oponaša temni tudorski slog

Razkošna stavba, ki meri okoli 1800 kvadratnih metrov, stoji na več kot 12.000 kvadratnih metrov velikem posestvu, ki je le nekaj kilometrov oddaljeno od njenega sedanjega doma. V hiši, ki z visokimi stropi in temnimi podi oponaša tudorski slog, je deset spalnic in trinajst kopalnic. 29-letna Britney se bo lahko zavrtela v veliki plesni dvorani ali goste sprejemala na ogromnem dvojnem stopnišču, ki ga krasi razkošen lestenec.

Selitve v novo hišo se bosta poleg zvezdnice, ki bi očitno rada imela več miru pred radovedno javnostjo, razveselila tudi njena sinova, petletni Sean Preston in štiriletni Jayden James, ki sta se rodila v zakonu s Kevinom Federlinom. Eden izmed prostorov je namreč namenjen izključno videoigricam. Britney bo morala preurediti eno izmed spalnic, ki je zdaj prepleskana v živo rožnato barvo, da bo primerna za njena fantka.

Naselje zavarovano pred radovednimi pogledi

Hišo, ki jo dopolnjujeta bazen s slapovi in masažnimi bazenčki ter igrišče za tenis, obkrožajo urejeni vrtovi. Naselje Hidden Hills (Skriti griči) je povsem zavarovano pred nezaželenimi pogledi, njegovim stanovalcem pa po opravkih sploh ni treba drugam, saj so v njegovem sklopu tako trgovine kot restavracije in celo slavni Starbucks. Britneyini najbližji novi sosedje bodo zloglasna »resničnostna« družina Osbourne, igralka in pevka Jennifer Lopez ter famozne sestre Kardashian.

V novo domovanje pop princeske lahko pokukate tukaj.