Karim Rashid je oblikoval zelo uspešno kolekcijo vhodnih in notranjih vrat,  pri tem pa ga je vodilo načelo, da je treba razmišljati izven postavljenih okvirjev. To je za slavnega oblikovalca popolnoma običajno, saj je bil njegov cilj že od nekdaj spremeniti pravila notranjega dizajna.

Pred nekaj meseci je predstavil linijo Sensunels – moderna vrata živih barv in zabavnih grafičnoh vzorcev, ki se bodo enako dobro vključila v otroške sobe kot tudi v druge prostore v stanovanju. Ob takšnih vratih so lahko vaši prostori videti sijajno, vendar pa je treba paziti, da se ujemajo s pohištvom in drugo notranjo opremo. Lahko so namreč videti izjemno dobro, ali pa je končni rezultat, če nam kombinacija ne uspe, popolnoma zgrešen.

Če nimate možnosti kupiti originalnega dizajnerskega primerka, naj vam bo kolekcija Sensunels navdih za lastno ureditev stanovanja. Barvanje vrat je že  izpeto in tudi dolgočasne bele in rjave barve ste se najbrž že naveličali. Uporabite nalepke, ki jih lahko kupite v bolje založenih trgovinah s pohištvom. Uskladite jih z barvami, ki jih imate v prostoru, s stilom in obliko, tako da bodo vrata odražala vaš življenjski slog.

V fotogaleriji si oglejte, kako si je Karim Rashid dal duška v oblikovanju vrat.