Ogledala

kopalnicaogledala.jpg

Krajša ogledala pod okni vam omogočajo, da v kopalnico pripeljete nekaj več svetlobe kot sicer. Nato pa v kopalnici preverite, kam vse lahko postavite ogledala, da bodo odbijala čim več svetlobe v prostor.

Svetle in jasne barve

kopalnica_barve.jpg

Če je vaša kopalnica manjših dimenzij, vam bodo pri optični povečavi pomagale dolge linije. Uporabite bele ploščice, ki bodo v prostor vnesle občutek svetlosti. Naravni kamen po tleh ter talno ogrevanje pa bodo pripomogli k boljšemu počutju ter udobju. Uporabite svetle in prosojne zavese.

Mlečne barve in podesti

kopalnicamlecne.jpg

Umivalniki z bazo so občudovani zaradi stila, ki ga vnesejo v kopalnico. Steklene omarice bodo naredile prostor zračen, poleg tega pa se izogibajte pravih kotov. To bo kopalnico navidezno povečalo in "odprlo", ter omogočilo nekaj več prostora za shranjevanje. Prebarvajte stene z barvo v odtenku mlečne vanilije, s katero se bodo bele omarice s steklenimi vrati kar spojile, odprite okna, ali jih zasenčite s prosojnimi zavesami.

Popestrite vrata z ogledali

kopalnicavrata.jpg

Ima vaša kopalnica nezanimiva vrata? Uporabite jih tako, da bodo v kopalnico pripeljala svetlobo in igrivost. Polepšajte jih z ogledali. To je zelo hiter projekt - vse kar potrebujete, je ogledalo, lepilo za ogledalo, lesene obrobne letvice ter pregradne letvice, žagico ter hitro lepilo.