Kombinacije oranžne in sive barve

Mešanico oranžne in sive barve smo v dnevnih sobah že videli. Še posebno pa je priljubljena pri materialih, kot so svila, volna in bombaž. Ta barvna paleta omogoča tako urban kot podeželski videz, motivi pa segajo od igrivih živalskih ali človeških likov do bolj sofisticiranih cvetličnih vzorcev.

blaz1.jpg

Črke in številke

Tipografija bo moderna tudi v letu 2011, pa če gre za vzorce mnogih črk oziroma tiska ali pa  le za eno veliko natisnjeno črko ali številko. Kremne ali sive barve ter temen potisk poskrbijo za videz domačnosti.

blaz2.jpg

Pridih razkošja

V letu 2011 se bodo še vedno dobro prodajali predmeti, ki v stanovanje vnesejo pridih luksuza ali po domače – vse, kar se blešči v zlati ali srebrni barvi. Takšne blazine dobro delujejo tako v dnevnih sobah kot tudi spalnicah.

blaz3.jpg

Ptice za domačnost in šarm

Ptice so še vedno nadvse priljubljeni motivi, še posebno siničke ali taščice. Slike teh ptic na blazinah zagotovijo domačnost in šarm.

blaz4.jpg

Geometrični in grafični vzorci

Rdeča je izjemno priljubljena barva za stilno urejanje stanovanja, obožuje jo ogromno ljudi. Zanimive so denimo blazine z geometričnimi in grafičnimi vzorci bele in rdeče ali krem in rdeče barve.

blaz5.jpg