Ni pomembno, ali hočete polepšati stol, tapecirati vzglavje postelje ali ponovno oblaziniti star kavč. To se da storiti na več poceni in naravi prijaznih načinov. Predstavljamo vam pet vrst blaga, s katerimi lahko to naredite.

Debele odeje

Rahlo obrabljene odeje so odlične za takšne projekte. Z eno odejo lahko ponovno oblazinite posteljo, vzglavje postelje ali pa vse stole v vaši jedilnici.

deka.jpg

Odslužene zavese

Odpravite se v trgovino z rabljenimi zavesami in za malo denarja boste dobili veliko tkanine. Z njimi lahko prevlečete veliko odsluženega pohištva v vašem domu.

zavese.jpg

Stari suknjiči

Če imate radi mehke materiale, se odpravite v najbližjo trgovino z rabljenimi oblekami ali pa prosite sorodnike za stare suknjiče. Uporabni so tudi takšni, ki imajo madeže na sprednji strani, saj boste uporabili njihovo podlogo in z njo ponovno polepšali stole v vaši jedilnici.

jakna.jpg

Mamini namizni prti

Preglejte mamine stare prte ali pa se odpravite v trgovino, vendar izbirajte debelejše prte in če je le možno, uporabljajte naravne materiale.

prt.jpg

Stare prevleke

S prevleko je lahko star kavč videti kot nov, prav tako pa lahko prevleke uporabite za projekte, pri katerih je potrebna večja količina materiala.

kavc.jpg