Poglejte na dom kot na vašo novo zimsko modno kolekcijo. Pisani volneni puloverji, topla karirasta krila vas bodo pozimi ogrela – na enak način so lahko tudi stene in pohištvo edinstveno ozadje za tople in svetle volnene detajle.

Klopka volne v košari

volna1.jpg

Rumena odeja in rjav vzglavnik z izvezenim monogramom bosta na sedežno garnituro prinesla nekaj stila in občutek toplote. Pletena košara bo prostoru dala videz rustike, volnena preja v njej pa bo vnesla barve in mehkobo. Starinski kosi pohištva, kot so sive vitrine in žametne zofe, so prav tako lahko čudovito izhodišče za igranje z barvami. Okrasite dekorativne blazine z volnenimi ali svilenimi trakovi, ter postavite v dnevno sobo nekaj pletenih kosov košar, v katere postavite posušeno cvetje – videz bo ravno prav romantičen in topel.

Prav tako lahko iz starih, odsluženih puloverjev izdelate okrasne prevleke za blazine, ki bodo mehke in predvsem privlačne. Prehode med posameznimi materiali prešijte s svilenimi trakovi svetle barve, kot je na primer rumena.

Vonj sivke in svežih pomaranč v spalnici

volna3.jpg

Tudi posteljo odenite v toplo in razkošno kombinacijo, najenostavneje boste to storili z volno in satenom. Najprej posteljo prekrijte z volneno odejo. Nanjo počez položite še dve odeji - predlagamo barvo sivke in pomaranče, satenaste blazine pa naj bodo v različnih vzorcih komplementarnih barv. Tako vas ponoči zagotovo ne bo zeblo.

Ravno prav svečana jedilnica

volna2.jpg

Toplo in sproščujoče obarvano jedilnico boste dobili z odtenki zlate in rdeče. Mizo prekrijte z velikim namiznim prtom z velikimi kvadrati v rjavi, rumeni, rdeči ali zlati barvi in dobili boste svečan videz. Tanko odejo s podobnim vzorcem nesimetrično vrzite prek enega izmed stolov in vaše delo je končano.