Hollywoodska zvezdnica Jennifer Aniston je novi dom našla na živahnem Manhattanu. Gre za luksuzno dvoetažno stanovanje v West Villageu, za katerega je odštela okoli 11 milijonov evrov. »V tem mestu sem odrasla in pogrešam ga. Ni boljšega, kot živeti v okolju, ki je pisano na kožo vsakemu. Obožujem ga,« je dejala igralka v intervjuju za ABC News.

Stanovanje s prelepim pogledom

Anistonova je lastnica hiše na plaži v Malibuju in vile na Beverly Hillsu, ki jo uredila v slogu zenovsko navdihnjenih japonskih hiš in havajskih koč, bolj znanih kot ohane. Slišati je, da naj bi domovanje na Beverly Hillsu že bilo na prodaj, cena pa naj bi znašala okoli 40 milijonov evrov.

Novo stanovanje na Manhattnu je v celoti opremljeno in prenovljeno, da ne govorimo o prelepem pogledu na reko Hudson in Empire State Building, ki jemlje dih. Igralka bo s seboj tako lahko prinesla le kovčke.

V stanovanju tudi otroška soba

Dvonadstropno stanovanje ima v zgornjem nadstropju le veliko spalnico in kopalnico s steklenim stropom. Poleg tega, da ima vsak prostor svoj balkon,  ima stanovanje tudi dve terasi. Anistonova ima v stanovanju še tri spalnice in kopalnice, jedilnico in kuhinjo. Ne manjka niti otroška soba. Igralka je ta teden sicer ovrgla govorice, da namerava posvojiti mehiškega dečka, ob tem pa je povedala, da si nekoč želi svojega otroka.

V novo stanovanje Jennifer Aniston lahko pokukate tukaj.