Pariški hotel Seven stoji v latinski četrti. Turistični vodniki priporočajo njegov obisk oziroma prenočevanje v njem zaradi zanimivega videza hotelskih sob, ki so vse po vrsti opremljene v slogu v slogu različnih tem, ki citirajo slavna zgodovinska obdobja, kultne filme in knjige.

Soba 007 je zadnja pridobitev hotela, ki so jo notranji oblikovalci opremili z vsemi razkošnimi detajli iz  filmov o Jamesu Bondu. Moderna notranjost v slogu retrošika in futurističnega dizajna se ponaša s turško parno kopeljo brez primere, v kateri se boste potili v soju raznobarvnih luči in opojnih dišav. Ne manjkajo niti ločeno stranišče za moške in ženske, klimatska naprava, velika miza, minibar, elektronski sef in kopalni plašči.

Izpostaviti velja še možnost dostopa do brezžičnega interneta, kavni avtomat in luč v obliki pištole. Celotna zasnova je delo studia Agence Basti, ki je za razkošen apartma izbralo le najdragocenejše materiale in pohištvo. Za eno noč v razkošju sobe agenta 007 boste odšteli kar 485 evrov.

Fotogalerijo si oglejte tukaj.