Eleganca in prefinjenost

Pravi glamur bo v prihodnjem letu povezan z eleganco in prefinjenostjo. Šepetal in razkrival se nam bo skozi klasične linije in odličnostjo kvalitete. Najlažje ga bomo dosegli z barvami, ki izražajo zadržanost, so nevtralne, dajejo večno eleganco in so povezane z brezčasnostjo.

glamur.jpg

Nemirni nomad – vroče, eksotične in primarne barve

barve1.jpg

Internet nam danes omogoča, da si lahko v vsakem trenutku rezerviramo letalsko vozovnico za vsak, še tako oddaljen kotiček sveta. Kjerkoli na svetu lahko doživimo barve in okuse vroče eksotike ter jo ob vrnitvi vnesemo v dom.

nomad.jpg

Pomešajmo vroči pesek Maroka in živahne barve turških začimb z opojnostjo sonca. Privoščimo si slasten obrok iz zapečenih jajčevcev, krompirja in osvežilne paradižnikove solate. Mmm, kako barvit je lahko naš dom.

Eksperimentiranje s pogumom in avantgardo

barve2.jpg

avntgarda.jpg

Mesto je vedno budna entiteta, v katerem se ves čas rojevajo barve, vzorci, teksture in materiali… Barve so polne pozitivne energije, spontanosti in izraznosti. Neonsko svetli in grafitni odtenki so izboljšani s pomočjo računalniške tehnologije. Industrijski videz avantgardne umetnosti in ustvarjalnega duha, ki se osvobaja dolgčasa vsakdanjika - tudi takšen je lahko dom.

Nežnost – svetle, zračne in pastelne barve

barve3.jpg

pasteli.jpg

Težki časi prinašajo mehke barve: brizg zelene v komaj odpirajočem se spomladanskem popku, biserno rumena lupina morske školjke, čas, vtkan v lepoto postaranih tkanin ali fotografij…

Barve so postale romantične in nostalgične. Med paleto barv se znova vračajo pastelni in pergamentno beli odtenki, ki odražajo željo po nedolžnosti in brezskrbnosti v najnežnejšem obdobju, hkrati pa pomenijo tudi povrnitev zaupanja na vseh področjih.