Kuhajta v dvoje

Namesto da gresta na večerjo v restavracijo, si pogostitev naredita kar doma. Če že sicer med letom kuhata skupaj, se valentinove večerje lotita še posebno skrbno. Izberita jedi, ki so všeč obema in ki jih bosta pripravila vsako leto na praznik zaljubljencev. Začnita tradicijo že zdaj, da naslednja leta ne bosta imela težav z načrtovanjem v zadnjem hipu.

Sproščajta se v (domačem) wellnesu

Rezervirajta termin v najbližjem wellnes centru - preverita ponudbo za pare, ki jih je okoli valentinovega še več kot po navadi. Ko bosta prišla domov vsa sproščena, pa se bo začela nočna zabava. Če vama ni do zapravljanja, si zdravilišče omislita kar v domači kopalnici in spalnici: najprej kopel v dvoje (ne pozabite na dišave in vrtnične liste), nato pa je čas za sproščujočo masažo.

valentinovo2.jpg

Igrajta se igro »resnica ali kazen«

Se spomnita te igre še iz srednješolskih časov? Za začetek napišita pet kazni za vsakega in listke položita v posodo. Nato drug drugega sprašujta nagajiva vprašanja, kot recimo o najbolj divji fantaziji ali mestu za najbolj divji seks. Domišljiji pri vprašanju pustita prosto pot. Če ne želita odgovoriti, vzemita listek in izpolnita napisano kazen.

Igrajta se stilista

Odločila sta se, da bosta šla na večerjo. Prebudita strast tako, da drug drugega oblečeta (in ne, nihče ne sme zavrniti ponujenih oblačil). Kasneje, ko bosta prišla domov, je na vrsti še bolj zabaven del – slačenje drug drugega.

valentinovo1.jpg

Pojdita se drsat

Zima je in čeprav drsanje na prvi pogled ni nič posebnega, se bosta zabavala. V mestu poiščita najbližje drsališče, sposodita si drsalke (če nimata svojih) in se prepustita ledeni površini. Po koncu pa na skodelico vroče čokolade naravnost domov in pod odejo – pogreti se je treba.

Valentinovo je odlična priložnost, da se iskrice ljubezni, ki so morda že malo zamrle, znova prižgejo. Zato se ne obotavljajta in s partnerjem skočita v valentinov dan sveže zaljubljena.