Ashton Kutcher je hišo kupil leta 2004, v času ko je bila serija »Oh, ta sedemdeseta« na vrhuncu priljubljenosti. Zanjo je odštel okrog 5 milijonov evrov. Skupaj z očetom Larryjem sta vilo prenovila in podvojila bivalne površine.

»Ta hiša mi je pri srcu, saj sva z očetom vanjo vložila precej časa; načrtovala sva jo, vizualizirala in prenovila celo posestvo,« pojasnjuje igralec. Čeprav naj bi šlo za samski brlog, ga je Kutcher uredil zrelo.

Vila ni tipičen samski brlog

V sodobno opremljeni vili so štiri spalnice in pet kopalnic, skoraj vse pritličje pa zavzema dnevna soba. Hiša je opremljena z dragocenimi materiali, kot sta mahagoni in brazilska češnja, iz katere so izdelane talne obloge za tla in stopnice, prostori pa so veliki in polni svetlobe. Edini prostor v hiši, za katerega bi lahko rekli, da je značilno moški, je vinoteka z nadzorovano temperaturo, v katero lahko spravijo 210 steklenic vina.

Najbrž si dom slavnega zvezdnika ne gre predstavljati brez hišne kinodvorane in bazena. Kutcherjeva vila ima tudi ta dva »nujna« elementa. Tako sta pred hišo masažna kad in bazen, ki ju obkroža razkošen vrt.

V Kutcherjevo vilo lahko vstopite tukaj.