Štirinadstropna vila se razteza na 4.706 kvadratnih metrih površine in je ocenjena na slabih 2,4 milijona evrov. Zgrajena je bila leta 1922 v elitni soseski Los Feliz in se ponaša s štirimi spalnicami, štirimi kopalnicami, sodobno kuhinjo in odprtim dnevnim prostorom.

katy_perry_and_russell_brand.jpg

Prostori za sproščanje

Vila ima tudi poseben prostor za sproščanje in druženje, sobo za ličenje in ne nazadnje bazen, urejen v romanskem stilu. Glavna spalnica ima visoke strope in ponuja čudovit razgled na Los Angeles. Pogled na mesto pa je mogoče občudovati tudi iz drugih prostorov v hiši, iz bazena in lepo urejene zelene okolice.

katy_perry_los_feliz_home_1.jpg

Poleg tega ima zgradba tudi lasten zdraviliški center, bar, balkon ter visoka obokana okna in vrata v francoskem stilu. V pritličju je sprejemnica, kjer sta lahko zvezdnika elegantno sprejemala pomembne goste.

katy_perry_los_feliz_home_5.jpg

Kuhinja

Domovanje prefinjeno združuje tradicionalno s trendovskim. Kuhinja je ravno tako elegantna, opremljena pa je z marmorjem in belimi lesenimi omaricami. Za dekoracijo je na tla položena preproga Flokati preproga, ki je izredno debela in stilsko dovršena. Okoli pulta so postavljeni maroški barski stolčki in nenavadne svetilke. V kuhinjskem prostoru pa stojita tudi rjava usnjena sedežna garnitura in klasična lesena jedilna miza.

Več fotografij zvezdniškega doma pa si oglejte v fotogaleriji.