Naj vas ne skrbi rja

Izbira postelje ni enostavna, saj želimo le najboljše in najbolj udobno. Posteljni okvir mora biti trden in stabilen, to pa pomeni, da bo tudi trpežen. Moderni kovinski posteljni okvirji ustrezajo vsem tem zahtevam, poleg tega pa so izdelani tako, da se ne premikajo in ne oddajajo nobenih zvokov. Seveda so tudi zaščiteni pred rjo.

fashion_bed_1b.jpg

Tudi za majhen prostor

Šarm kovinskih posteljnih okvirjev je predvsem bogastvo oblik, ki so lahko tako luksuzne kot tudi minimalistične; kovina pa se prekrasno poda z lesenim pohištvom. Lahko so tudi prebarvani, in sicer v katero koli barvo, čeprav so najbolj pogoste črna, bela, srebrna, zlata in (od bolj divjih) rumena ali rdeča. Tudi tako se lahko odlično ujamejo z interjerjem. Zelo uporabni pa so tudi, ker v prostoru na videz ne zavzamejo toliko prostora kot običajni posteljni okvirji, saj niso tako zelo masivni.

Enostavna selitev

senna_classic_black_bed_1283424846.jpg

Poleg tega jih po navadi lahko razstavimo na posamezne manjše dele, zato jih enostavno preselite v drug prostor ali dom; mnogi pa jih prav zato uporabljajo celo kot pomožno posteljo za goste.

Več spalnic, opremljenih s kovinskimi posteljami, si lahko ogledate tukaj.