Trendovske tudi manjše kopalnice

Ko načrtujemo kopalnico, moramo biti pozorni predvsem na mere prostora, upoštevati pa moramo tudi tehnične možnosti za napeljave. Danes zadostuje že manjši prostor, da si uredimo uporabno in lepo kopalnico, ki nam ne bo samo v zadovoljstvo, temveč tudi v veselje in ponos. Lahko pa se odločimo in kopalnico oblikujemo v najbolj trendovsko zasnovan in nenavaden prostor v stanovanju, za katerega se zdi, kot da presega svoj osnovni namen.

kopalnica1.jpg

Tla in stene kopalnice lahko obložimo s keramičnimi ploščami, mozaikom, kamnom, ploščami iz žgane gline ali z marmorjem; izberemo drugačne oblike in neobičajne barve ter zanimive kopalniške elemente, kot so v tla vsajene kadi, trendovske šobe za prhanje, nenavadni umivalniki… Čudoviti so tudi kamniti ali leseni umivalniki in kadi. Tudi kombinacija lesa in kamna je moderna izbira, prav tako je zelo zaželeno steklo.

Zanimivo oblikovane kopalnice za estetsko doživetje

Zanimivo oblikovana kopalnica bo popestrila doživetje nege, ki si jo namenjamo v tem prostoru, izpopolnila pa bo tudi naša estetska pričakovanja. Tukaj pokukajte v nekaj sodobno zasnovanih kopalnic.