Devet čudovitih modelov polic odlično dopolnjuje minimalistično zasnovan interjer. Nekateri izmed modelov so izdelani v črnobeli različici, medtem ko so drugi poudarjeni z močnimi barvami in vzorci, ki spominjajo na futurizem. Vzorci so natisnjeni z digitalnim tiskom, ki na edinstven način poudari police.

Odločite se lahko med sistemi z večjim in manjšim številom polic, ki so skrite z ličnicami ali odprte. Police v dnevni sobi so lahko postavljene ob osrednjem zidu, kjer skupaj s televizijskim sprejemnikom tvorijo celoto. Lahko so nameščene nad sedežno garnituro ali stojijo kot samostojna enota na zidu.

cocoon.jpg

Police kot vezni element v kuhinji

Odprte police so zadnje čase nepogrešljiv element sodobnih kuhinj, saj te nikakor niso več prostor, ki bi skrival in prikrival. Ravno obratno! Sodobne kuhinje so namenjene razkazovanju. Od posode, kozarcev, aluminijastih škatlic in skodelic do kuhinjskega pribora in kuhinjskih aparatov. Bodite ponosni na svoje kuhinjske potrebščine!

Če pa so vam kljub sodobnim trendom bolj pri srcu zaprti kuhinjski elementi, lahko police uporabite kot povezovalni element med jedilnico ali dnevno sobo.

cocoon1.jpg

Police v spalnici

Police v spalnicah so lahko kot prostostoječe police postavljene ob zidovih ter nad posteljo ali toaletno mizico. Lahko pa so tudi del postelje. Take police so kot nalašč za odlaganje knjig, ur, očal in drugih predmetov.

S tovrstno razporeditvijo se lahko izognete nočnim omaricam in razbremenite prostor. Pa tudi nikoli več se ne boste spotikali čez kupe knjig ob postelji.

Prelepe police iz kolekcije Cocoon si lahko ogledate tukaj.