Bi radi imeli sobo z razgledom na plaži ali v planinah? Pospravite šotor oblikovalca Pierra Stephana Dumasa v svoj nahrbtnik in se odpravite na pot.

Inovativni mehurčki

Postavljanje balona oziroma šotora vam bo vzelo le četrt ure. Ko se je oblikovalec Pierre-Stéphane Dumas odločil slediti svojim sanjam,  povezanim z ekologijo - popotnikom z nahrbtnikom na rami je namreč želel kar najbolj približati naravo - je nastalo novo podjetje Bubble Tree.

Začel je z drevesno hiško, ki ji je sledil šotor Bubble Tree. Izdelan je iz recikliranega materiala, zaščiten proti UV-žarkom in - prozoren. Minimalistično zasnovan vhod oblikuje mejo med zunanjostjo in notranjostjo. Zračnik zagotavlja stalno oskrbo s svežim zrakom in preprečuje vstop vlagi, umazaniji, komarjem in drugim nadlogam.

Opazovanje zvezd iz prozornega šotora

Napihljivi mehurčki so opremljeni z garderobo, kavčem in električnimi lučmi za udobno počitnikovanje. Posebno za tiste, ki imajo radi, da jih vsi vidijo, je  Pierre Stephane Dumas izdelal serijo šotorov Cristal Bubble, ki so povsem prozorni. Bolj sramežljivi se bodo lahko sprostili v šotoru Cocoonig s prozornim zgornjim delom, skozi katerega lahko občudujete zvezdnato nebo, in neprozornim obodom, ki zagotavlja, da vas nihče ne vidi.

Potem je tukaj še luksuzen šotor Bubble Lodge, ki je že skoraj prava "koča", saj ima še dodaten prostor, ki ga lahko uporabimo kot kopalnico ali manjšo spalnico za otroke.

V zanimive šotore lahko pokukate tukaj.