Sesalnik UltraOne je požel že veliko pohval. Od spomladi leta 2009, odkar je na prodaj, je v enajstih državah prejel nagrado best in test. Nagrajen je bil tudi pokončni baterijski sesalnik Ergorapido, Electroluxova oblikovalska ikona, ki je prejel prestižno priznanje v kategoriji »visoke kvalitete, oblikovanja, nezahtevnosti uporabe in ergonomije«. Ergorapido, ki ga odlikujeta vrhunski dizajn in pripravljenost na takojšnje čiščenje, je na voljo v različnih barvah, ki popolnoma ustrezajo sodobni ureditvi notranjosti bivalnega prostora.

electrolux_ultra_one.jpg

Plus X award je največje tekmovanje v tehnologiji, športu in življenjskem stilu na svetu. Žirija je sestavljena iz 144 članov različnih nacionalnosti in poklicev. Izdelki, ki jih testirajo v tehnološki kategoriji, prihajajo s področja gospodinjskih aparatov, informacijske tehnologije, avtomobilske zabave, električnih orodij in mobilne ter fotografske tehnologije. Z nagrado plus X award vsako leto počastijo tiste proizvajalce, ki izstopajo zaradi kvalitete svojih izdelkov, in sicer v potrošnikom zanimivih kategorijah: inovacije, visoka kvaliteta, oblikovanje, nezahtevnost uporabe/uporabnost, ergonomija in ekologija.

electrolux_ergorapido.jpg

Oba sesalnika bosta razstavljena na IFA 2011, vodilnem svetovnem sejmu potrošniške elektronike in gospodinjskih aparatov.