Postelja v obliki živali

Otroci imajo radi živali. Ker pa zanje še ne znajo primerno skrbeti, jim raje kupite posteljo v obliki priljubljene živali. Vaši najmlajši lahko zaspijo v varnem objemu kužka, medvedka ter celo krokodila.

funny_bed_design_for_kids_l_t_rex_bed.jpg

Naslonjači v obliki živali

Otroška soba je vedno polna plišastih živali, ki otrokom dajejo občutek večje varnosti. Z njimi se nikoli ne počutijo sami. Zdaj pa jim lahko omogočite, da v njihovem naročju vsak dan varno posedajo in se igrajo.

kid_cute_chair_with_doll_shape.jpg

Miza, ki je hkrati steza za avtomobile

Pohištvo naj ne bo dolgočasno, temveč naj združuje več namenov. Po risanju ali pisanju se lahko otrok ob svoji mizi še igra s pisanimi avtomobilčki. Tudi pohištvo je lahko zabavna igrača.

dn9500se_f.jpg

Pohištvo, ki ga je navdihnil panda

Panda je izredno privlačen medvedek, ki vsakomur vzbudi nasmeh. Sicer dolgočasna omara ali običajna postelja lahko ustvarjalno predstavljata to prijazno žival, ki se je priljubila vsem otrokom.

cb71cf566a1acc6f5b6fadf49d924ea7.jpg

Pohištvo v obliki gobic

Vaši najmlajši bodo mislili, da so zašli v pravljico, ki jim jo pripovedujete pred spanjem. Miza in stoli so lahko namreč velike gobe, na katerih lahko sedijo ali se med njimi sprehajajo, prijetne pa so tudi njihove zemeljske barve.

unusually_cool_kids_furniture_mushroom_tables.jpg

Svetilka v obliki žabe

Tudi svetila so lahko povsem drugačna in zanimiva. Otroci se bodo zvečer zagotovo veliko manj bali teme, če jim bo svetila zanimiva svetilka v obliki velike žabe. Prav tako pa verjetno nikoli več ne bodo pozabili sami prižgati luči, ko se zvečeri.

draft_lens17889295module149861875photo_1304016503frog_lamp.jpg

 

Postelja v obliki dirkalnika

Čeprav otroci še ne morejo imeti svojega avtomobila, pa lahko o tem sanjajo, ko zvečer ležejo v svojo posteljo v obliki dirkalnika. Le kateri fantiček si ne želi, da bi bil nekoč slavni dirkač formule ena?