Klasični stil spalnice

V spalnico za goste lahko postavite posteljo iz temnega borovega lesa, ki deluje prav mogočno in elegantno. Zraven postavite ujemajoče se nočne omarice v enakem lesu, ki bodo ustvarjale sofisticirano simetrijo v prostoru, ter rjave zavese in posteljne prevleke v kremno rjavih ali zelenih odtenkih.

Spalnica v francoskem stilu

Prostor za spanje odlično poživi notranja oprema v francoskem stilu. Uporabite nežne modre odtenke, ki jih kombinirate z belo osnovno barvo, prebarvajte pohištvo in za dekoracijo izberite romantične čipke.

french_style_bedroom2.jpg

Spalnica v hotelskem stilu

Naj se vaši gostje počutijo, kot da stanujejo v prestižnem hotelu – to najlažje dosežete z oblazinjenim vzglavjem, okrasnimi blazinami in posteljnim pregrinjalom v zlatem odtenku, ki naj se ujema z do tal segajočimi zavesami ali posteljnim baldahinom.

Drzna spalnica

Kombinirajte črno in belo barvo ter na stene nalepite tapete s črnobelim cvetličnim motivom. Pohištvo naj bo črno, razen postelje, ki naj bo bele barve; za dekoracijo pa uporabite mehko svileno posteljnino oziroma posteljno pregrinjalo.

Cvetlični motivi

Težko boste zgrešili s cvetličnimi motivi v veselih barvah, denimo rožnati, zeleni ali rdeči. Zavese z vzorcem naj se ujemajo s posteljnino, dodajte še nekaj starinskega pohištva, stene pa ohranite nevtralnih barv.

floral_v_clanku_2.jpg

Morski motivi

Spokojno zatočišče ustvarite tudi z modrobelo barvno kombinacijo in pohištvom v  stilu ponošenega šika. Za dekoracijo izberite morske motive, na primer morske zvezde, ki naj krasijo okrasne blazine, zavese ali preproge.

Pomirjujoča spalnica

Za takojšen občutek pomirjujoče elegance si omislite zelene odtenke, ki so videti prav osvežilni. Dodajte zlate okrasne predmete ter tapete z motivi rastlinskih listov, da dosežete bolj glamurozen videz.

Več fotografij zanimivih spalnic za goste pa si oglejte tukaj.