Studio Ivanka s sedežem v Budimpešti je specializirano podjetje za betonske ploščice, plošče in moderne nagrobne kamne, njihov najprodornejši izdelek pa so barvite ploščice za oblaganje zunanjih površin in interjerjev. V osnovi so na voljo v štirinajstih različnih barvah, po naročilu pa si lahko izberete čisto svoje odtenke, ki bodo kar najlepše okrasili vaš dom ali njegovo okolico.

decorative_concrete_tiles_by_ivanka_flaster_tiles.jpg

Dimenzije

Ploščice z vgraviranimi vzorci na zgornji površini obstajajo v različnih velikostih, ki jih med seboj združujete; večje so široke 30 krat 30 ali 22 krat 22 centimetrov, manjše pa 15 krat 15 centimetrov. Debelina ploščic je odvisna od tega, kje jih želite uporabiti: če boste z njimi obložili teraso ali dvorišče, so lahko debele 6,4 ali 3 centimetre, za oblaganje notranjih prostorov pa zadostuje že debelina en ali dva centimetra.

flaster_2.jpg

Odporne in zdržljive

Betonske ploščice so visoko odporne na ekstremne vremenske pogoje, požare in praske, tako da z njimi ravnate kot z običajnimi betonskimi površinami. Občasno jih je priporočljivo pomiti z vodo, da se, če se na njih nabere umazanija, lepše svetijo.

354520_ivanka_fluster.jpg

Linija ploščic je bila že večkratn nagrajena. Na londonskem festivalu oblikovanja so lani prejele priznanje za najboljši dizajn, glavno nagrado pa je podjetje Studio Ivanka dobilo tudi na milanskem tednu oblikovanja leto dni prej, ko so ploščice tudi prvič predstavili.