Hiša stoji na obali Venice Beach v Kaliforniji, Lindsay pa za najemnino vsak mesec plačuje 4920 evrov ali 7000 ameriških dolarjev. Vredna naj bi bila sicer 1,58 milijona evrov (2,25 milijona dolarjev). V treh nadstropjih se razprostira tri tisoč kvadratnih metrov površine: vila ima tri spalnice, štiri kopalnice, prostorno teraso na strehi in to prednost, da stoji v bližini tako priljubljenega kraja.

lindsay_lohan_home.jpg

Velik dnevni prostor

Dnevni prostor je odprt, zračen in z visokimi stropi ter povezan v enoten prostor brez pregradnih sten s kuhinjo in jedilnico. Stene krasijo velike umetniške slike in visoka okna, pohištvo pa je preproste oblike. Klubska mizica je steklena, okoli pa so razporejeni beli dvosedi in rjava usnjena sedežna garnitura.

lindsay_lohan_starts_home_confinement_photos_2.jpg

Glavna spalnica s kaminom

Moderna glavna spalnica je zelo enostavna: stene, stropi in pohištvo so beli, tako kot tudi preproga na sredini sobe, na kateri je postavljen tabure  v nežnem zlatem odtenku, tla pa so lesena. Na stropu je več virov umetne svetlobe.

lindsay_lohan_starts_home_confinement_photos_3.jpg

Posteljnina se ujema z opremo in pričara bolj razkošen občutek. Tako kot v dnevni sobi so tudi tu velika balkonska vrata, zraven katerih je vgrajena  stena s kaminom v temni barvi.

lindsay_lohan_starts_home_confinement_photos_4.jpg

Kopalnica v modri in rjavi

V največji kopalnici, ki je umeščena zraven spalnice, so bele stene za kontrast delno obložene z modrimi ploščicami. Pod prozornim umvalnim pultom pa je opazna lesena omara s policami za shranjevanje, ki se ujema z leseni notranjimi vrati.

V najeto vilo težavne zvezdnice lahko pokukate tukaj.