V kraju Soma zraven San Francisca v Kaliforniji je nastalo tole sanjsko stanovanje, ki združuje športni duh in moderni stil opremljanja. Stanovanje je odprto in svetlo, ima pa tudi zanimive prostore za zabavo in preživljanje prostega časa.

Popolnoma odprti bivalni prostori

Bivalni prostori so elegantni in popolnoma odprti, da se lahko gost kar izgubi v novem okolju. Visoki stropi so zaokroženi z odprtimi strešnimi okni, ki tudi v najnižje predele doma spustijo naravno svetlobo. V dnevni sobi je pohištvo postavljeno ob stene, tako da na sredini ostane odprt nezapolnjen prostor, ki stanovanje vidno le še poveča. Prav tako so ob steni kotiček za igranje košarke, knjižne police in kamin.

basketball_court_living_room_2.jpg

Povsod po stanovanju lahko opazimo okus in osebnost lastnika: prostorno stanovanje ima veliko čudovitih elementov, kot so naravni materiali, drevesa in druge rastline. Tako je v notranjost zašel tudi delček narave, da bi bilo bivanje čim bolj udobno.

basketball_court_living_room_1.jpg

Preprosta in elegantna spalnica

Če je dnevna soba kompleksna mešanica modernega in osebnega stila, je spalnica zelo preprosta, vendar odraža dober okus in eleganten stil. Za dekoracijo prostora so uporabili rastline, stenske umetnine, okrasne vaze, preprogo in druge manjše dekorativne predmete.

Več fotografij stanovanja pa si oglejte v naši fotogaleriji.