Tako imenovana Elektronska stena (E-Wall) je povsem enostavna za uporabo, celo kuhinjo pa je mogoče vgraditi na eno steno. Stena poskrbi, da pri delu izgubite kar najmanj energije in da ne ustvarite nobenih odpadkov, saj gredo vsi v predelavo.

e_wall_kitchen_2.jpg

Vse na eni steni

Večplastna struktura stene je sestavljena iz prezračevalnega sistema, sistema za shranjevanje posode, vgrajenega hladilnika in delovnih površin za kuhanje, ki jih je mogoče iz zložljive stene izvleči. Sadje in zelenjavo je denimo mogoče razrezati na posebni površini, predvideni za rezanje živil.

e_wall_kitchen_3.jpg

Kuhinja je na voljo skupaj z vgrajenim pomivalnim strojem in drugo napravo za pranje, ki očisti močno onesnažene in nestandardne kuhinjske pripomočke. Poleg tega ima vgrajen še en pralni sistem, ki posebej očisti zelenjavo in sadje.

e_wall_kitchen_5444.jpg

Avtomatizirana kuhinja

Elektronska kuhinja E-Wall vsebuje še pečico, mikrovalovno pečico in žar ter sistem za prečiščevanje vode, ki jo lahko segrejete na želeno temperaturo. Stena se aktivira avtomatsko, ko zazna uporabnikovo aktivnost v bližini kuhinje, drugače pa ostane v varčnem stanju pripravljenosti.

Na voljo so različne barve in kombinacije vseh delov kuhinje, ki si jo lahko povsem prilagodite po svojih željah. Oblika kuhinje se lahko spreminja tudi takrat, ko je že vgrajena v steno.