Na 373 straneh kataloga je Ikea predstavila svoje videnje majhnih prostorov in praktične ter inovativne ideje, kako kar najbolje izkoristite vsak centimeter prostora v manjših urbanih stanovanjih. Z osrednjim geslom »Ni treba, da je dom velik, le da je pameten« je švedski gigant predstavil vse od polic in drugih rešitev za shranjevanje do raznih barvitih kosov pohištva, ki bodo všeč še tako zahtevnim.

ikea_katalog_2012_13.jpg

Prilagodljivo pohištvo

Katalog sestavljajo ideje, kot so moderni pogradi, oblazinjeni stoli oziroma ležalniki sredi dnevne sobe, stenske omare, ki jih postavimo nad okno in ob njem ter podobno. Pohištvo je večinoma zložljivo, prilagodljivo, skladalno ali premično in ga zlahka prestavljamo po prostoru, poleg tega pa cene resnično niso visoke.

ikea_katalog_2012_1.jpg

Trendovske barve

V katalogu najdete zbirke različnih kosov pohištva v trendovskih barvah: sivi, vijolični, bež, zeleni in rdeči ter drznih kontrastov, ki preoblikujejo vaš dom v udoben, mlad in živahen prostor za uživanje s prijatelji in družino. S pomočjo strokovne ekipe Ikea ponuja inovativne rešitve, kakovostno pohištvo z garancijo in ohranja nizke cene.

ikea_katalog_2012_555.jpg

Več fotografij iz novega Ikeinega kataloga 2012 pa si oglejte tukaj.