Kombinacija prhe in kopalne kadi je primerna predvsem za manjše kopalnice. Izdelalo jo je avstrijsko podjetje Artweger, linijo, kjer je kabina za prhanje dejansko del kopalne kadi, pa je poimenovalo Twinline. Ta vam omogoči bodisi prhanje bodisi kopanje v kadi.

tus_in_kad_v_enem.jpg

Okrogel ali pravokoten dizajn

Na voljo imate okroglo in pravokotno obliko kadi, v katero zlahka vstopite skozi zastekljena vrata, ki tudi določajo kabino za prhanje. Izbirate pa lahko tudi med različnimi vzorci oziroma barvami ter tako prilagodite kopalno kad notranji opremi kopalnice. Steklo vrat je varnostno, zato vas, če se slučajno razbijejo, ne more poškodovati.

tus_in_kad_v_enem_2.jpg

Elektronski sistem

Inovacija ima tudi elektronski sistem. S pritiskom na gumb lahko začnete polniti kopalno kad, ko pa voda napolni dva centimetra kadi, se vrata avtomatsko zaprejo in zatesnijo. Prav tako lahko avtomatizirano odprete odtočni sistem, vrata pa se odprejo šele, ko voda odteče.

tus_in_kad_v_enem_4.jpg

Zanesljivo tesnilo

Tesnilo med vrati kabine za prhanje in kopalno kadjo je trpežno in elastično. Proizvajalec priporoča, da tesnilo za vsak primer zamenjate po treh do petih letih, če je to potrebno. Sicer pa ima izdelek tudi večletno garancijo: pet let za vrata kabine za prhanje in kopalno kad, dve leti za elektronski sistem in dvajset let garancije za razpoložljive rezervne dele.

Inovativno kad lahko kupite tudi v Sloveniji.