Vreče za sedenje so funkcionalne, udobne in privlačne na videz, zato so idealne za dekoracijo vsakega prostora. So enostavne za prestavljanje, narejene pa so iz različnih materialov ter napolnjene s stiroporjem, grahom ali rižem. Obenem jih je tudi lahko vzdrževati, saj mnogim zlahka zamenjate vrhnjo prevleko.

vrece_1_lotus_flower_bean_bag_chair_2.jpg

Vreča naj dopolni ureditev interjerja

Številni oblikovalci so se poigrali z oblikami in končnim videzom vreč, tako da so te klasične kose pohištva naredili zanimivejše. Ker ne zavzemajo veliko prostora, so primerne za manjše spalnice, otroške sobe, dnevne prostore in manjša stanovanja. Vreče enostavno pospravite pod posteljo ali v omaro, ko se jih naveličate.

vrece_2.jpg

Vreče za sedenje so lahko glavni dekorativni element v moderni dnevni sobi. Priljubljene so vreče v največji možni velikosti, na katere zlahka ležete. Uporabljate jih lahko za igranje računalniških iger, počivanje in branje, ne nazadnje pa jih lahko postavite tudi na vrt zraven bazena namesto ležalnikov.

vrece_za_sedenje_2.jpg

Pred nakupom

Velikost vreče za sedenje izberite glede na razpoložljiv prostor, kamor jo umeščate. Pri nakupu bodite pozorni tudi na materiale, iz katerih so izdelane, saj je najbolje, če je polnilo iz recikliranega polistirena. Ta material bo dlje zadržal prvotno obliko kot drugi, alternativni materiali.

Več fotografij trendovskih vreč za sedenje pa si oglejte v naši fotogaleriji.