Posestvo se razprostira na 15.000 kvadratnih metrih, razkošna hiša, zgrajena leta 1991, pa je popolnoma obkrožena z drevesi in naravo. V vili je enajst spalnic in štirinajst kopalnic, z osrednje terase pa se odpre neverjeten razgled na gozdove in bližnje planine. Poleg vile so tudi ogrevana garaža za štiri avtomobile, zunanja masažna kad in parna kopel.

jerry_seinfeld_house_2.jpg

Notranji prostori

Notranjost pred kratkim prenovljene zgradbe je večinoma obložena z lesenim opažem in opremljena z lesenim pohištvom. Osrednji dnevni prostor ima visoke strope in velik kamin, obložen s kamnom, ki predstavlja dekoracijo prostoru in praktično sredstvo za gretje v najbolj mrzlih dneh. Številne zastekljene površine po vsem domovanju pa v prostore spustijo ogromno naravne svetlobe.

jerry_seinfeld_house_9.jpg

Ameriški tradicionalni stil

Prostori so opremljeni v elegantnem rustikalnem stilu in v stilu tradicionalnih rančev, dopolnjujejo pa jih naravni odtenki zemeljskih barv, predvsem rjave in kremno bele. Za večje udobje so prostori odprti in svetli, v njih pa stanovalce razvaja udobno in praktično pohištvo prefinjene izdelave.

jerry_seinfeld_house_4.jpg

Več fotografij zvezdnikove vile najdete v naši fotogaleriji.