Vse več je povpraševanja po naravni okrasitvi prostorov, zato podjetja poskušajo najti zelene rešitve tudi za zasebne domove. Okrasne ploščice iz mahu so eleganten novi način, kako v bivalne prostore vnesete svežino narave. Nanesete jih lahko neposredno na katero koli podlago, ne samo na stene, in pričarale bodo živahnejši in bolj svež prostor.

moss_2.jpg

Stenska dekoracija

Mahovnate ploščice so bolj kot sobne rastline videti kot stenske tapete ali prava umetniška mojstrovina, če jih pritrdite na osrednji zid v sobi. Na voljo so v kvadratnih, pravokotnih in okroglih oblikah, različni pa so tudi barvni odtenki zelene, ki jih lahko popolnoma prilagodite notranji opremi. In kar je najboljše; maha vam ni treba zalivati, saj se hrani z vlago v zraku, prav tako pa ne potrebuje obrezovanja in naravne svetlobe.

moss_tiles_dynamic_and_gentle_by_mosstiles_1.jpg

Dodatna izolacija

Ploščice so enostavne za vzdrževanje, primerne pa so predvsem za nadomestek sobnih rastlin, ki zahtevajo več pozornosti. Pritrdite jih lahko le na del stene ali na vso zidno površino, pomagale pa vam bodo tudi dodatno zvočno izolirati prostore.

mosstile_the_vertical_garden_of_benetti3.jpg

Več fotografij pa si lahko ogledate v naši fotogaleriji.