Rožnata, bela in črna

Ena od mogočih idej je, da opremite prostor, ki je kombinacija rožnate, bele in črne barve. Seveda bo prevladovala rožnata, vendar pa je priporočljivo, da ni prav vse v isti barvi. Umestite lahko denimo belo kad ali ogledalo, obvezno pa tudi bele brisače. Za dekoracijo vnesite tudi nekaj črne. Morda imajo rožnate omarice črno črto, morda jo lahko vsebujejo ploščice; sicer pa na stene obesite uokvirjene črnobele fotografije.

trendy_luxurious_bathroom_vanities_by_arbi_black_purple.jpg

Pridih glamurja

Rožnata kopalnica je lahko opremljena tudi v stilu starega hollywoodskega glamurja. Navdih poiščite v filmih zapeljivk, kot sta bili Marilyn Monroe ali Elizabeth Taylor. V takšnih kopalnicah seveda ni prostora za lažno skromnost ali kakršno koli zadrževanje. Barve niso nežne, temveč polne strasti. Pohištvo ni minimalistično, temveč bogato okrašeno. Notranjo opremo pa zaokrožujeta še lestenec in naslonjač.

contemporary_pink_bathroom_tile.jpg

Rožnata, bela in rjava

Trenutno je moderna tudi kombinacija rožnate in rjave. To se vam morda ne zdita barvi, ki bi se ravno najbolje ujemali – vendar pa le poskusite spojiti pastelno rožnato in temno rjavo. Rezultat je popolna mešanica elegance in nežnosti. Vsekakor pa seveda spet primešajte tudi klasično belo. Najlažje sicer temno rjavo vključite s pohištvom iz lesa. Takšne so lahko denimo police in omarica pa tudi pult ob umivalniku. Preproga naj bo svetlo rjava s temnim vzorcem.