Prostori stanovanja so opremljeni zelo minimalistično z vpadljivimi, a elegantnimi detajli, ki prostor popestrijo in puščajo domišljiji prosto pot. Nekaj nenavadnih in unikatnih dekorativnih podrobnosti ter kombiniranje različnih materialov in tekstur se je izkazalo za zelo uspešen način opremljanja.

Hodnik

Skozi glavni vhod vstopite v velik hodnik, ki je prirejen tako, da je videti kot čakalnica. Ob stenah so nameščeni črni usnjeni sedeži, za dekoracijo pa sta oblikovalca uporabila lesene deske, ki obdajajo bele stene, in neobičajne kovinske skulpture. Hodnik se nato razdeli na dva dela, oba pa vodita do osrednjega dnevnega prostora, kjer sta kuhinja z jedilnico in prostoren dnevni prostor z zasebnim kinom.

moscow_hall3.jpg

Kuhinja in dnevni prostor

Kuhinjski prostor je s pomočjo raztegljive, steklene predelne stene ločen od preostalega družabnega prostora. Čeprav se to mogoče sliši čudno, je pravzaprav zelo praktično, saj tako ustvari svetel in zračen dnevni prostor brez kuhinjskih vonjav.

Glavni poudarek pa je na območju domačega kina v dnevni sobi, ki je hkrati tudi zanimiv in edinstven umetniški predmet. Iz mehke bele sedežne garniture, zraven katere se odlično poda bela preproga, lahko ob večerih gledate filme na velikem ekranu.

moscow_living_room9.jpg

Hišni kino

Ko ogromen televizijski ekran izključite, ta postane neviden del velike črne steklene plošče, ki ima okrog in okrog vgrajene svetleče diode (LED-sijalke). Estetika ne pokvari funkcionalnega namena: še vedno je na vsaki strani prostor za shranjevanje zgoščenk in knjig. Pod črno stekleno površino so vgrajene tudi omare s predali, kamor lahko shranite predmete.

Večnamenska miza

V jedilnici je izredno zanimiva miza na daljinsko upravljanje. En klik in že smo dobili jedilno mizo, z drugim klikom pa pričarate točilni pult.

moscow_kitchen1.jpg

Spalnica

Spalnica ima veliko oken, ki prostor odprejo in osvetlijo, zraven ima še kopalnico in razkošno garderobo. Kopalnica je posebna umetnina, saj združuje naravne materiale, les in kamen, ter fino brušeno steklo. Lesene deščice in sivozelen kamen sta le še poudarjena z izbrano kombinacijo barv.

Več fotografij notranje opreme prestižnega moskovskega stanovanja najdete v fotogaleriji.