Želite, da je vaš najemodajalec slavni Ozzy?

Nedavno se je na tržišču nepremičnin pojavila počitniška hišica družine Osbourne. Postavljena je v prestižnem kalifornijskem letovišču, imenovanem Malibu, seveda povsem ob morju, kot se za glasbenega zvezdnika tudi spodobi. Prodajajo jo za 10 milijonov dolarjev; če pa ne najdejo kupca, jo nameravajo oddati. V tem primeru bo mesečna najemnina 40 tisoč dolarjev za tiste, ki sklenejo pogodbo za daljši čas, in 65 tisoč dolarjev za tiste, ki sklenejo pogodbo za krajši čas.

lba022443_m10o.jpg

Sharon, mama družine, je na svojem javnem profilu enega najbolj znanih socialnih omrežij posredno potrdila, da je razlog nenadne prodaje (hiša bo najbrž prodana precej pod ceno), dejstvo, da so od ameriške davčne uprave prejeli sporočilo, da jim dolgujejo kar 1,7 milijona dolarjev. Po njenih besedah naj ne bi šlo za namerno utajo, temveč za napako računovodje pri prijavljanju podatkov. 

Romantično opremljena hišica s teraso ob morju

lba022443_m7o.jpg

Toda posvetimo se raje obmorskemu raju Osbournovih. Prijetna hišica ima pet spalnic in pet kopalnic. Ravno dovolj, da lahko vsak član družine uživa v svoji zasebnosti, prostor pa je še za enega gosta. Majhna vila iz kamna ima tri nadstropja in teraso s pogledom na morje. Tudi sicer so v vseh prostorih velika okna, zato je tudi znotraj povezanost z naravo (in predvsem oceanom)  velika. Kar predstavljamo si lahko, kako šumi morje, medtem ko počivamo na eni od petih velikih postelj.

lba022443_m16o.jpg

Na 450 kvadratnih metrih ima sicer družina prav vse, kar potrebuje in še več: med drugim tudi garderobne sobe, knjižnico, pisarno in masažni bazen. Posebno vabljive so tudi prostorne kopalnice. Presenetljiva pa je notranja oprema, ki je nadvse nežna, pomirjujoča in romantična. Morda si je pa Ozzy na stara leta zaželel nekaj spremembe.

lba022443_m18o.jpg

Več fotografij počitniške hiše družine Osbourne si oglejte tukaj.