Vila je v popolnem sožitju z okoliško naravo, saj je postavljena tako, da kar najbolje izkoristi svojo lego. Zgradba je vgrajena v hrib, tako da se zadnja stran hiše dotika pobočja, medtem ko sprednji del predstavlja prostorno teraso, ki je narejena iz lesenih desk. Lesena tla pred hišo elegantno dopolnijo leseni strešni tramovi, ki so na robu strehe podaljšani proti južnemu delu. Tako sta terasa in glavni vhod v vilo delno tudi prekrita s streho.

hill01.jpg

Bivalni prostori so odprti in svetli

Zgradba nudi prekrasen razgled nad okolico, ki je sestavni del zaščitenega nacionalnega parka. Vila je pravzaprav oblikovana tako, da ima sprednji del skoraj v celoti zastekljen, zaradi česar so bivalni prostori odprti in svetli. Rahlo zaokrožena oblika stanovalcem omogoča, da lahko z vseh notranjih prostorov občudujejo naravo.

hill07.jpg

Notranjost vile je izdelana predvsem iz lesa, betona in keramičnih ploščic. Prostori tekoče prehajajo eden v drugega, med njimi pa je tudi malo dejanskih pregradnih sten, ki bi jih ločevale med seboj. Pregrado predstavljajo le vzporedno zložene lesene deske.

Več fotografij si oglejte v naši fotogaleriji.