Popestritev

Opremite rumeno kuhinjo in zjutraj vas bo zbudila, še preden boste popili prvo skodelico kave. Če pa ne želite ravno rumenih omaric, izberite takšne ploščice ali pa postavite rumeno jedilno mizo.

1647299_yellow_lime_xl.jpg

Lonček medu

Povsem bel prostor potrebuje nekaj barve – in zakaj to ne bi bila rumena. Na kuhinjskih policah lahko denimo razporedite rumene skodelice in krožničke, na klubsko mizico dnevne sobe pa postavite prozorno skledo, polno limon, ali prozorno vazo, polno rumenega cvetja.

1647299_yellow_lemons_xl.jpg

Limonina lupinica

Vsak lahko v svoje domovanje doda nekaj barve, saj je tako enostavno kupiti nekaj dekorativnih blazin v privlačnem rumenem odtenku. Takšni dodatki ponudijo nujno potreben kontrast, vedno pa jih lahko po želji tudi zamenjate.

1647299_rustic_yellow_xl.jpg

Vzhajajoče sonce

Posebno če je vaša soba temačna, potrebuje nekaj živahnih odtenkov. V tem primeru uporabite svetlo rumeno barvo, denimo takšne zavese ali pa kar cel kavč. Svetlo rumena barva je živahna, toda hkrati elegantna in ne preveč vsiljiva, vizualno pa poveča prostor.

1647299_elegant_yellow_xl.jpg

Topla kopel

Sončna rumena barva pa je primerna tudi za kopalnico. Stene lahko denimo krasijo rumene ploščice, ki jih nato kombinirate z belimi tlemi, belo kadjo in umivalnikom. Za več razgibanosti pa lahko včasih vključite tudi zeleno barvo.

1647299_all_yellow_xl.jpg

Več fotografij opremljanja z rumeno si oglejte tukaj.