Sodobno stanovanje v središču San Francisca je del dvostanovanjske hiše. Nahaja se v četrtem in najvišjem, petem nadstropju, s katerega se odpre tudi prekrasen razgled nad urbano okolico. V prvem nadstropju hiše pa je vsem stanovalcem na razpolago tudi skupni prostor za druženje, ki je oblikovan kot nočni klub in dvorana za gledanje filmov.

lombart_street_flat_6.jpg

Dnevna soba

Vsi prostori so opremljeni svetlo in umetniško. Osrednji dnevni prostor je prostoren in odprt, saj ima številna okna, ki odpirajo pogled proti bližnjemu zalivu, na sredini sobe pa ima tudi strešno okno. Prostor sestavljajo velika siva sedežna garnitura, preprosta steklena klubska mizica, vpadljiv oranžno-rumen stol z naslonjalom za noge v isti barvi, enostaven oranžno-rdeč strenski okras, eleganten kamin, televizija, nenavadna bela posoda z okrasnim grmičkom in unikatno potiskana preproga, kovinsko sive, črne, rdeče in bele barve.

Kuhinja z jedilnico

Kuhinja in jedilnica se nahajata nadstropje nižje, v četrti etaži, in sta opremljeni v minimalističnem stilu, ki ga lepo zaokrožijo rdeča, bela in siva barva. Podobne teksture ter sivo in belo barvo pa poživijo rdeči odtenki (rdeča usnjena stola in barski stolčki zraven kuhinjskega otoka, rdeče porcelanaste ploščice na eni izmed sten in kuhinjske omarice).

lombart_street_flat_3.jpg

Spalnica

Spalnico je oblikovalec opremil v povsem modernem stilu. Med drugim je uporabil več LED-svetil, s katerimi je elegantno razsvetlil sobo v vseh predelih. Poleg velike postelje je postavil tudi klubsko mizico in sedežno garnituro, na tla pa je položil modro-črno preprogo.

Več fotografij tega prefinjenega stanovanja najdete tukaj.