Klubska mizica naj bi označevala prostor, kjer lahko z družino in prijatelji ob prijetnem pogovoru popijete osvežilno skodelico kave. Mi pa vam predstavljamo nekaj oblik klubskih mizic, ki bodo vašo dnevno sobo spremenile v tako trendovsko, da svoje kave ne boste več želeli popiti drugje.

Klubska mizica in cvet

Soba opremljena s to klubsko mizico v obliki cveta, bo takoj postala bolj živahna. Cvetni listi so površina mize, sredina pa je skleda za sadje ali sladkarije.

fiordaliso_coffee_table_5906.jpg

Klubska mizica in stojalo za revije

Mnogi ljudje ob svoji kavi prelistajo najljubšo revijo. Sedaj pa lahko svojo kavo postrežejo na mizici, ki je sestavljena iz šestih revij. Med seboj so spretno povezane, vendar pa niso zlepljene, zato jih lahko kaj hitro spet primemo v roko. Poleg tega je njena kombinacija kovine in stekla izredno elegantna.

magazine_coffee_table.jpg

Klubska mizica in letalo

Izjemen dizajn, ki v vaš dom takoj vnese večjo dinamičnost. Deluje kot ogromno letalo iz papirja, kar nas hkrati razneži, saj nas spomni na igre iz otroštva. Bela barva in čiste linije pa delujejo tudi izredno moderno.

mutabledesigns10.jpg

Klubska mizica in kamin

Ogenj je zemeljski element, ki vedno ustvari toplo in romantično ozračje. Namesto da bi hkrati kupovali kamin in klubsko mizico, pa lahko sedaj kreditno kartico iz žepa izvlečete le enkrat.

double_arrangement1.jpg

Klubska mizica in kača

V religiji je kača žival, ki mami. Sedaj pa lahko kupite klubsko mizico, ki vas bo s svojo obliko mamila, da sedete k njej in se odpočijete. Poleg tega kombinacija lesa in stekla deluje zelo domačno.

chicserpentcoffeetable5zq2.jpg

Klubska mizica in akvarij

Za vse, ki radi uživajo ob morju in jezeru, je sedaj na tržišču klubska mizica, ki je hkrati akvarij. Uživali boste ob pomirjujoči bližini vode, pisane ribice pa bodo poživile notranjo opremo dnevne sobe.

tableaqua.jpg

Klubska mizica in vulkan

Če imate radi kiparstvo, je to prav gotovo mizica za vas. Ni namreč več le kos pohištva, ampak tudi prava pravcata skulptura, ki vaš dom naredi bolj umetniški. 

volcano_coffee_table.jpg

Več privlačnih in kreativnih zamisli pa najdete tudi v naši fotogaleriji.