Ta nenavaden stol je oblikovalka (na sliki spodaj) zaokrožila tako, da ima dva sedeža, ki sta pravzaprav skrajna konca obroča, obrnjena drug proti drugemu, kar omogoča, da na njem zlahka sedita dve osebi. Na sedežih lahko klepetata ali kako drugače intimno komunicirata, saj je stol oblikovan, da ustvarja nekakšno zavetje pred okolico. Zaokrožen lok stola pa naj bi predstavljal tudi čustveno povezavo med sedečima.

gabriella_asztalos_hug_chair_1_594x573.jpg

Klasičen in moderen stil

Dizajn je unikaten in moderen, obstajata pa dve različici: v klasičnem ali modernem stilu. Klasična oblika je izdelana iz elegantnega leskovega lesa, moderna pa iz predelanih steklenih vlaken (na voljo v črni in beli barvi). Obe možnosti imata notranji lok in sedeže obložene z visokokakovostnim usnjem, ki ga lahko dobite v kateri koli barvi.

hug_chair.jpg

Praktična dekoracija

Stol je idealen za ustvarjanje intimnega kotička sredi domačih zabav ali pa za preprosto vsakodnevno rabo. Z njim lahko vsak prostor okrasite lepo in markantno, saj dizajn enostavno izstopa in predstavlja zadostno dekoracijo že, če v sobi stoji sam.