Amis je v sodelovanju z družbo Varnost Maribor razširil svojo ponudbo storitev in svojim naročnikom ponuja tudi inovativno storitev varovanja doma prek širokopasovne internetne povezave. Strateško povezovanje obeh družb pomeni novo prelomnico v povezovanju profesionalnega varovanja s ponudbo telekomunikacijskih rešitev.

1_1.jpg

Varovanje doma prek širokopasovne internetne povezave

AmisREX je brezžični varnostni sistem, ki je namenjen varovanju stanovanja, hiše ali drugih prostorov. Deluje z združevanjem nadzora in širokopasovnega dostopa, saj ponudnik storitve omogoča stalno povezavo in obveščanje varnostno-nadzornega centra o neželenih dogodkih v naročnikovem domu. Varnostno-nadzorni center deluje pod okriljem specializiranega in profesionalnega podjetja Varnost Maribor, ki s 24-urnim nadzorom varuje objekt naročnika pred vlomi, požarom, uhajanjem plina in lomom stekla. Alarm se sproži, ko detektorji, nameščeni v stanovanju ali hiši, zaznajo takšen dogodek; hkrati pa varnostna služba takoj izvede intervencijo pri naročniku. Ta pri priči prejme tudi informacijo o izrednem dogodku, bodisi kot kratko sporočilo SMS, elektronsko sporočilo ali telefonski klic.

shema_web_1.jpg

Ne pomeni velike spremembe videza vašega doma

Ena izmed ključnih prednosti za naročnika je tudi brezžično delovanje sistema, saj namestitev ne zahteva kompleksnih posegov v prostor in napeljave kablov do vsake enote varovanja. Komponente med seboj komunicirajo po radijskih frekvencah, senzorji in detektorji pa se napajajo s pomočjo baterij. Centrala je priključena neposredno v modem oziroma usmerjevalnik ter električno napajanje, omogoča pa tudi rezervno povezavo prek klasične telefonske linije. Uporabnik lahko sistem AmisREX upravlja s pomočjo tipkovnice in kode kot tudi priročnega daljinskega upravljalnika.

Samo za Amisove naročnike

Mesečna naročnina na paket AmisREX znaša 29,90 evra in vključuje vso potrebno opremo ter strokovno namestitev sistema. Storitev je na voljo naročnikom po vsej Sloveniji, brez stroškov priključitve in ob vezavi naročnika za 36 mesecev.